Cuixa de xai al forn

 

Ingredients

– 1 cuixa de cabrit

– una copeta de conyac

– orenga

– farigola

– sal

– patates, ceba i moniato

Com es fa?

1. Posa la cuixa en una safata. Posa les especies al gust , una mica d’oli i conyac. Posa al forn a 150º durant 3/4 d’hora. En aquest temps ves vigilant la carn, mullant-la amb el propi suc que va treient i girant-la de tant en cuant.

2. Quan vegis que està quasi fet, talla les patates, la ceba i el moniato. Treu la cuixa de la safata i posa-hi les verdures amb un raig d’oli i sal. torna a posar-hi a sobre la cuixa i cap al forn durant mitja hora més.

Un cop vegis que les patates i la cuixa ja estan fetes ja pots servir!

 

One response to “Cuixa de xai al forn

  1. escarlata

    tiene muy buena pinta, seguro que estaba buenisima.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: