Pizza de verdures sense massa

Fa poc m’he comprat un llibre de cuina vegetariana i vaig veure una recepta que em va cridar molt l’atenció. Era una Quiche de verdures però tenia la particularitat que no necessitaves tenir massa brisa per fer-la. Així que ahir, mirant les verduretes que tenia per casa vaig decidir provar a veure què sortia (modificant una mica la recepta, on tansols hi posaven pebrot i carbassó). Va quedar molt molt bona i mireu com sembla una pizza!

Ingredients

– 1/2 carbassó
– 1/2 patata
– 1/2 alberginia
– 1 ceba petita
– 1 pastanaga
– tomaquets cherry
– una cullerada de pesto
– 2 ous
– 50 cl llet

Com es fa?

1. Talla totes les verduretes a rodanxes fines. Posa-les a una paella amb una cullerada d’oli durant 3-4 minutets a foc ràpid.

2. engega el forn a 200º. Barreja els ous amb la llet i el pesto. salpebra al gust

3. en una safata posa-hi totes les verduretes ben exteses, que cobreixin tot el motlle. per sobre posa-hi la mescla d’ous i posa-ho al mig del forn durant uns 25 minuts (fins que vegis que la massa és consistent).

One response to “Pizza de verdures sense massa

  1. Aquesta me l’apunto, no passarà d’aquesta setmana que la provaré de fer. Té pinta de ser molt bona amb la particularitat que ha de ser molt més lleugera que la pizza convencional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: