Pastís de formatge philadelphia

El pastís de formatge philadelphia és un clàssic que tots haureu fet, però la gràcia d’aquest és que no porta sucre! enlloc de sucre hi he posat mel d’Agave, una alternativa al sucre que, entre les seves característiques, destaca per ser un aliment amb un gran contingut en Fructooligosacàrids, que ajuden a estimular la flora intestinal, són tolerats per diabètics i augmenten l’absorcio de calci i magnèsi.

La recepta és la següent:

Ingredients

– 1 i 1/2 terrina de formatge tipus philadelphia

– 1 i 1/2 yogur natural

– 135 gr mel agave  (en substitució de 270 g de sucre)

-3 ous

– 3 cullerades soperes de farina

– 6 mores

Com es fa

1. engega el forn a 200 graus

2. barreja tots els ingredients menys les mores en una batedora fins que quedi una massa fina

3. Unta un motlle amb una mica de mantega i afegeix la massa obtinguda. Afegeix les mores.

4. Posa al forn abaixant-lo a 170 graus i deixa-ho fins que al punxar un bastonet aquest surti net.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: