Patates farcides de botifarra negra

Ingredients

– una bossa de patates per microones
– mitja botifarra negra
– formatge brie

Com es fa?

Aquesta tapa és molt fàcil i ràpida de fer però en canvi els teus comensals poden pensar que hi has estat estona! El bàsic és comprar una bossa de patates per microones (les podeu trobar al Mercadona) que són la mida exacta.

1. posa la bossa de patates al microones durant 7 minuts. deixa-ho refredar.

2. fregeix la botifarra negra amb una mica d’oli

3. talla les patates per la meitat i una mica per la punta. Buida-les amb una cullereta i en el forat que hi has deixat posa-hi la botifarra negra

4. posa-hi a sobre el formatge brie i gratina-ho

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: