Piruletes de raïm i formatge de cabra

Ahir els meus pares van venir a veure el pis i el Pol i jo vam voler-los sorprendre preparant un menú que constava de pica pica inicial amb unes piruletes de xerri i alvocat, unes piruletes de raïm i formatge de cabra i patates  farcides de botifarra negra, de primer una crema de rúcola i xampinyons i de segon el plat estrella del Pol, la terrina de botifarra terregada. Us deixo amb les diferents receptes:

Piruletes de raïm i Formatge de cabra

Ingredients

– pistatxos
– un rulo de formatge de cabra
– 75 gr Philadelphia
– raïm

Com es fa?

1. pela els pistatxos i tritura’ls. reserva-ho

2. tritura el formatge de cabra amb la Philadelphia fins tenir una pasta homogènia

3. treu el pinyol al raïm. cobreix-lo amb la pasta de formatge fent una bola i passa’l per la pols de pistatxo. Punxa-ho amb un bastonet i deixa-ho refredar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: