Pa d’olives

Ingredients

– 200 gr farina integral (pots fer-ho amb farina normal)

– 125 gr aigua tebia

– 10 gr llevat fresc

– un pesic de sal

– 10 olives

Com es fa?

1. barreja la farina amb el llevat esmicolat, la sal i les olives tallades

2. escalfa l’aigua i afegeix-la poc a poc mentre amb la mà fas una massa

3. deixa reposar en un bol tapat amb un drap net durant dues hores. Veuràs que com amb tots els pans, dobla el seu tamany

4- escalfa el forn a 250 graus. Agafa la massa, fes-hi uns talls a sobre amb un ganivet i posa-la a la meitat del forn o una mica més avall fins que estigui torradeta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: