Pa blanc

Ingredients

– 200 gr farina panificable

– 125 gr aigua tebia

– 10 gr llevat fresc

-mitja cullerada de sal

Com es fa?

1. barreja la farina amb el llevat esmicolat i la sal

2. escalfa l’aigua i afegeix-la poc a poc mentre amb la mà fas una massa

3. deixa reposar en un bol tapat amb un drap net durant dues hores

4- escalfa el forn a 250 graus.  Agafa la massa, que haurà doblat el seu tamany i estent-la una mica. Fes-hi uns talls a sobre amb un ganivet i posa-la a la meitat del forn o una mica més avall fins que estigui torradeta.

ULL! has de tenir en compte que el forn ha de ser amb ventilador, sinó no et pujarà gaire…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: