Amanida de Cuscús

Ingredients

-150 gr cuscús d’espelta

– 150 cl aigua

– 1/2 carbassó

– 1 tomaquet

– olivada

– pèsols (mig pot petit)

– 2 cullerades d’arròs vermell (opcional)

Com es fa?

1. posa a bullir el cuscús d’espelta amb 150 cl d’aigua durant 4 minuts.

2. tallà el carbassó a dauets i fregeix en una cassola amb els pèsols

3. barreja-ho amb el cuscús, juntament amb el tomàquet tallat a daus, l’olivada, l’arròs vermell ( a mi em sobrava d’haver-ne fet un altre dia) i una mica d’oli, sal i pebre. Deixa-ho refredar i ja estarà llest per servir!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: