Flam d’ou

Un dels postres més fàcils i ràpids que podem fer són els Flams. Els meus pares no bullen la llet, però amb aquesta recepta aconsegueixes un gustet allimonat dels flams que queda molt bo!

Ingredients (per 4 flams)

  • 2 ous
  • 200 cl llet
  • 75 gr. sucre
  • pell de mitja llimona
  • sucre pel caramel

Com es fa?

Preparar el caramel amb el sucre i un raig de llimona a la paella fins que agafi un color semblant al del la mel. Distribuïr a les flameres i reservar.

Posar en una caçola la llet i la pell de la llimona ( i la canyella si es vol). Mentre s’escalfa barrejar el sucre amb l’ou. Un cop la llet comenci a bullir retira-ho del foc i afegeix-la a la barreja del sucre i l’ou havent tret la pell de la llimona i la canyella. Mescla-ho tot i distribueix a les flameres.

Omple una safata del forn amb aigua i posa-hi a sobre les flameres. Deixa-ho que es vagi fent al bany maria uns 30-40 minuts a 200º.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: